11 de març 2013

Tancats per feina!


Després de la meravellosa experiència de compartir amb els nens i nenes de les escoles aquest treball sobre l'univers l'il•lustrador Jimmy Liao, els integrants de la companyia Natsnus, ens hem tancat a la sala d’assaig per començar a donar forma a aquest nou espectacle.

El fet de compartir aquest procés amb els infants ens ha donat idees, sensacions i sobretot ens ha ensenyat les seves particulars mirades sobre el peculiar món d’aquest artista, ajudant-nos a submergir-nos en les seves imatges d’una altra manera, des d’un lloc més pur i més espontani, sense el filtre que moltes vegades l’adult posa sobre les coses. Vam descobrir que realment cadascú tenia un món imaginatiu i únic en el seu interior, i que els infants tenen gran facilitat per accedir i compartir.

No és fàcil a partir d’un dibuix, una frase, o una imatge crear una escena, per tant, igual que amb els infants, en el treball de creació, partim de les sensacions que ens provoca, no importa el lluny que ens porti, és la nostra visió, i a partir d’aquí desenvolupem el material que va sorgint a partir de les improvisacions, i poc a poc tot va prenent forma, i d’aquesta inspiració, comença un nou univers, el nostre.

Queda ja només un mes per estrenar, i en aquests moments el treball és molt intens, coordinar tot, coreografia, escenografia, vestuari, música, vídeos, il•luminació ... és molta la feina que hi ha darrere d’un espectacle, però és apassionant, ple de sensacions, intercanvis, aprenentatge ... i nervis també! Cada espectacle és un examen, mai sabem amb seguretat si anem per bon camí fins que el veiem a l’escenari amb tot acabat i sobretot fins que no el lliurem al públic. És només aquí quan podem comprovar si hem estat capaços de transmetre el que volíem.


Ens ha agradat molt compartir amb els infants els assajos oberts, tornar-los a veure i que espiessin una mica per veure en quin punt estem de la creació, i ens donessin la seva opinió, per a nosaltres és important i molt útil. Som còmplices en això! i això és meravellós.

Us esperem al teatre i us agraïm profundament tot el que ens heu donat.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada